top of page

❤ITALIAANSE ORNAMENTLIJST❤

Deze fraai handgemaakte Italiaanse ornamentlijst komt recht uit onze eigen lijstenmakerij!

Hij is handgekleurd en over de hoek afgewerkt.

Online te bestellen via onze nieuwe webshop: www.kunstkamer.online Is dit niet de lijst voor u? Op onze site kunt u alle opties bekijken. Uiteraard maken wij ook met liefde een lijst geheel naar smaak, op maat. Neem contact met ons op, of bezoek de lijstenmakerij. Onze outlet en lijstenmakerij zijn op afspraak te bezoeken, adres: Angstelkade 2A te Nieuwersluis. U kunt uw afspraak plannen op dinsdag of zaterdag tussen 10-15u. Neem gerust contact met ons op!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page