Lijsten én ornamenten op maat!

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe al die prachtige krullen en bloemen op een lijst komen? Wanneer wij ornamenten maken, gebruiken we daar vaak gips of een speciale klei voor. Met mallen kunnen wij dan de meest prachtige vormen creëren. Op de foto hieronder zie je hoe het eruit ziet voor- en nadat het gekleurd is!

Heeft u ook behoefte aan een nieuw lijstje om uw kunstwerk? Of wilt u een bestaande lijst laten repareren of opfleuren? Kom dan gerust eens langs in onze lijstenmakerij om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

GEZIEN IN
EDITIE 4/2016 VAN

  • Facebook Round
  • Pinterest Round
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

VIND ONS LEUK OP FACEBOOK

 

PIN ONS OP PINTERESTR

VOLG ONS OP TWITTER

INSTAGRAM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now