top of page

Restauratie, niet alleen voor schilderijen!


Oude en antieke lijsten zijn vaak van goede kwaliteit en hebben prachtige ontwerpen! Maar, net als schilderijen, kunnen lijsten na al die jaren aan de muur, ook wel eens een opknapbeurt gebruiken. Door verdroging van de oude lijm kunnen ornamenten los gaan zitten of zelfs helemaal afbreken. Ook kunnen de hoeken van de lijst splijten doordat het hout is gaan werken. Gelukkig is dit vaak te repareren en met een restauratie lijkt de lijst snel weer zo goed als nieuw!

Heeft u een lijst die u wil laten nakijken of restaureren? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page